Kastanjegården är en mångkulturell förskola i innerstaden Nordantill i Norrköping. Förskolan ligger centralt och har nära till parker, museer, teatrar och bibliotek. Kastanjegården är en grön flagg förskola med fokus på utomhuspedagogik. Goda kommunikationer ger möjlighet till utflykter.

fredag 24 november 2023

Gungan v.47

                                                     Hej alla familjer💥

Även denna vecka har högläsning i olika variationer varit i fokus. 

Blå, gul och röd grupp har presenterat konkret material från sagan Guldlock och de tre björnarna. Med detta vi vill med vår projekt skapa en röd tråd genom att repetera sagan om och om igen vilket skapar trygghet hos barnen och få ett fördjupad kompetens i sitt lärande. 

Orange och grön grupp har fortsatt haft högläsning, barnen inkluderas att få välja bok vilket gör att barnen tycker att det blir mer intressant och spännande. 

I torsdags har de barn som inte gjort månadens grönsak skapat i ateljén och de andra barnen har varit på stora gården och haft månadens pep som virvelns stod för. Barnen fick samlas och träna på lucia sångerna och sedan fick de gå på olika stationer och röra sig till olika rörelse kort som hängde. 

Idag fredag har barnen haft mini röris i ateljén ,alltid lika uppskattat.

Påminnelse:

 Att se över era barn hyllor så barnen har kläder efter väder och extra kläder. 

Att lämna in julledighet i IST appen

Studiedag 18/12!


                           















Trevlig helg önskar Gungan💟



                                        


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar