Kastanjegården är en mångkulturell förskola i innerstaden Nordantill i Norrköping. Förskolan ligger centralt och har nära till parker, museer, teatrar och bibliotek. Kastanjegården är en grön flagg förskola med fokus på utomhuspedagogik. Goda kommunikationer ger möjlighet till utflykter.

fredag 1 juni 2018

Nalle Puh v.22

Även denna vecka har vi haft bra väder och varit ute och lekt så mycket som möjligt. De barn som var här i torsdags på förmiddagen sprang även Bamseloppet i värmen och förtjänade verkligen sina medaljer! Loppet blev extra speciellt för barnen då banan Arne och Berta dök upp och såg till att alla förskolans barn tog sig fram lugnt och tryggt i trafiken. För vem stannar inte sin bil när det står två bananer mitt på Kungsgatan!?

Tänk på att smörja in barnen på morgonen innan ni lämnar dom på förskolan och se till att barnen har solskyddskräm på sina hyllor så smörjer vi in dom på eftermiddagen innan vi går ut också. En namnad vattenflaska är också bra att ha på hyllan såhär års då man blir väldigt törstig av att leka ute i värmen.

Nästa vecka på onsdag är det Sveriges nationaldag och då är förskolan stängd. De andra dagarna har vi öppet som vanligt!

Trevlig helg önskar barn och personal på Nalle Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar