Kastanjegården är en mångkulturell förskola i innerstaden Nordantill i Norrköping. Förskolan ligger centralt och har nära till parker, museer, teatrar och bibliotek. Kastanjegården är en grön flagg förskola med fokus på utomhuspedagogik. Goda kommunikationer ger möjlighet till utflykter.

måndag 25 juni 2018

Nalle puh önskar alla en glad sommar!

Förra veckan var det blåsigt och lite regnigt men det störde inte våra barn nämnvärt, tvärtom verkade det ännu roligare att leka ute när sanden återigen gick att forma! På tisdagen hade vi kalas för våra barn som fyller år i juni och juli och på onsdagen bjöd kocken Kim på midsommarlunch med glass och jordgubbar till efterrätt! Torsdagen innan midsommarafton bjöd vi in Vaggan till disco och dansade loss ordentligt. En väldigt rolig vecka trots väder och vind!

Nu tar bloggen sommaruppehåll och återkommer efter sammanslagningen. Ni som har barn som ska gå under sammanslagningen fick i förra veckan ut lappar med information kring vart barnen kommer att vara och vilken personal som jobbar under dessa veckor.


Glad sommar önskar barn och personal på Nalle Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar