Kastanjegården är en mångkulturell förskola i innerstaden Nordantill i Norrköping. Förskolan ligger centralt och har nära till parker, museer, teatrar och bibliotek. Kastanjegården är en grön flagg förskola med fokus på utomhuspedagogik. Goda kommunikationer ger möjlighet till utflykter.

fredag 11 maj 2018

Nalle puh v.19

Den här veckan har vi passat på att varit ute och lekt mycket i det fina vädret och vi firade Fairtradedagen med de andra avdelningarna.Vi hann även med att ha tema hav och vatten och då pratade vi om Östersjön och om bräckt vatten. Nästa vecka kommer vi fortsätta med Östersjön och bräckt vatten och barnen kommer då att få titta på två avsnitt av Vattenmannen och Speed!

Nästa vecka är det avslutning av idrotten torsdagen den 17 maj, samma dag är ni även välkomna på familjefesten från 17-18:30. För mer information kring familjefesten titta på inbjudan i vår hall!

Vår chef Marie Adnerhill har även gått ut med information kring personalorganisation till hösten 2018, informationen finns att läsa å anslagstavlan i vår hall.

Trevlig helg önskar barn och personal på Nalle Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar