Kastanjegården är en mångkulturell förskola i innerstaden Nordantill i Norrköping. Förskolan ligger centralt och har nära till parker, museer, teatrar och bibliotek. Kastanjegården är en grön flagg förskola med fokus på utomhuspedagogik. Goda kommunikationer ger möjlighet till utflykter.

fredag 27 april 2018

Nalle Puh v.17

Den här veckan har vi varit iväg och plockat skräp med barnen i Folkparken. Det var roligt att se hur duktiga barnen var på att hitta saker som faktiskt inte hör hemma i naturen, dvs skräp! Barnen hittade också en död mus som de tyckte väldigt synd om och många av barnen berättade nog mer om den döda musen för er vårdnadshavare än vad de gjorde om hur duktiga de varit som plockat skräp i parken.

Idag, fredag, har vi haft avskedskalas för Catrin som gör sin sista dag hos oss på måndag den 30 april. Men då måndag är en klämdag och många av barnen är lediga ville Catrin passa på att bjuda barnen på glass idag. Alla vi på avdelningen och på övriga avdelningar kommer att sakna Catrin men vi önskar henne all lycka på nya jobbet!

Trevlig helg önskar barn och personal på Nalle Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar