Kastanjegården är en mångkulturell förskola i innerstaden Nordantill i Norrköping. Förskolan ligger centralt och har nära till parker, museer, teatrar och bibliotek. Kastanjegården är en grön flagg förskola med fokus på utomhuspedagogik. Goda kommunikationer ger möjlighet till utflykter.

fredag 2 mars 2018

Nalle Puh v.9


Den här veckan på Nalle Puh har vi jobbat vidare med tema kompis, lite av det barnen kom fram till kan ni se på bilden ovanför! Årets enkätundersökning har även dragit igång och vi vill passa på att tacka dom som redan denna veckan tagit sig tiden att stanna några minuter extra för att besvara den. Undersökningen håller på fram till och med den 18 mars och vi kommer se till att alla får besvara den.

Vi vill även passa på att påminna er vårdnadshavare om att fylla i lappen om klämdagarna som hänger ute i hallen (direkt till höger när ni öppnar dörren till avdelningen). Här nedan ser ni även planeringen inför nästa vecka och vi hoppas att vi på tisdag kan gå iväg på en gemensam promenad!Trevlig helg önskar barn och personal på Nalle Puh!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar