Kastanjegården är en mångkulturell förskola i innerstaden Nordantill i Norrköping. Förskolan ligger centralt och har nära till parker, museer, teatrar och bibliotek. Kastanjegården är en grön flagg förskola med fokus på utomhuspedagogik. Goda kommunikationer ger möjlighet till utflykter.

torsdag 15 december 2016

Nalle puh

Den här veckan har vi firat Lucia och vi vill passa på att tacka er som deltog och sjöng med barnen! Vi tyckte det var riktigt roligt och mysigt att sjunga tillsammans med er.Denna vecka har vi även passat på att prata lite om vad som flyter och vad som sjunker och vi kommer att fortsätta med det här temat under veckan då barnen tyckte att det var väldigt spännande. På samlingen idag ska vi undersöka om ritpapper och toalettpapper flyter eller sjunker!

Vill även passa på att påminna er föräldrar nu inför eventuell julledighet att det är väldigt bra om ni passar på när tiden finns att öva på att t.ex. ta på sig ytterkläder själv och att dela maten med bestick. Även om vi tränar på det här på förskolan är det väldigt bra om ni även gör det hemma.

Kom även ihåg att passa på att läsa högt för era barn så ofta ni kan, det är något barnen uppskattar väldigt mycket här på Nalle puh och det hjälper barnen att bygga upp ett rikare ordförråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar